Helden

Helden

Overal in Nederland vind je mensen om je heen die zich inzetten voor een ander. Mensen als jij en ik, zonder poespas. Vaak zie je niet direct wie die mensen zijn. Buren, familie en bekenden gebruiken hun talent om anderen te helpen en vooruit te helpen. Er zijn ook mensen die dit vanuit hun werk doen, voor jong en oud, bijvoorbeeld als leraar of verpleegkundige.

In deze tijd waarin sterke krachten proberen ons uit elkaar te drijven, is het belangrijk dat we juist die verbindingen versterken. Ieder mens wil erbij horen. Het is belangrijk om de handen ineen te slaan. Niet het hokjes-denken versterken maar juist bruggen leggen tussen oud en jong, hetero en LHBTI, mensen vanuit verschillende culturen en met diverse interesses. Op die manier wordt ons land een betere plek voor ons allemaal. Daar kunnen we allemaal de schouders onder zetten.

Ik kom dagelijks mensen tegen die ik bewonder door hun inzet voor anderen. Zij verbinden en zijn belangrijke bouwstenen van een verbonden samenleving. Op deze site wil ik graag enkelen van hen in het zonnetje zetten. Hieronder vind je alvast een paar van hen, maar er volgen er meer.

Want overal waar jij en ik komen ontmoeten we helden. Sta daar af en toe bij stil.

*HELDEN TOEVOEGEN, FOTOS EN LINKS*