Mijn schouders onder een eerlijke, kansrijke en verbonden samenleving.

Mijn schouders onder een eerlijke, kansrijke en verbonden samenleving.

Deze week kreeg ik te horen dat ik namens de PvdA op de kandidatenlijst sta voor de Tweede Kamer verkiezingen van 15 maart 2017. Op plek 57. Dat vind ik een grote eer en ik voel me gesterkt en gewaardeerd. Ik krijg een fantastische kans om me verder in te zetten voor een eerlijke samenleving.

Mensen die worden aangemoedigd om het beste uit zichzelf te halen zijn gelukkiger. Je voelt je nuttig en gewaardeerd. Als we verschillende achtergronden en talenten stimuleren en bundelen komen we met z’n allen tot grote hoogte.

Ik voel me vanuit het diepste van mij hart een echte PvdA’er. Mijn partij staat voor een verbonden samenleving. Dat is waar ik me voor inzet: een eerlijke, gedreven maatschappij waarin iedereen zichzelf kan zijn en waar elk talent telt en gewaardeerd wordt.

Ik zet mijn schouders eronder en reken op jullie steun!

Richard van de Burgt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *