Zoektocht naar de helden van Geldrop – Mierlo

Zoektocht naar de helden van Geldrop – Mierlo

Overal in de maatschappij zetten mensen zich in voor anderen. Ze doen dat vaak op de achtergrond en vinden het zelf allemaal heel normaal. Ik heb heel veel respect voor die mensen, want ze zijn de verbinding in onze maatschappij. Het ‘samen’ in het woord samenleving. Ze zijn een mooi en positief voorbeeld voor ons allemaal. Als je erover nadenkt zijn er altijd wel een paar helden om je heen. Bijvoorbeeld iemand die de buurvrouw helpt met boodschappen doen, iemand die zich inzet voor de voetbalclub, er zijn vele voorbeelden.

Samen met mijn collega’s van de PvdA in Geldrop-Mierlo zijn we op zoek naar de helden in onze gemeente. Deze willen we in het zonnetje zetten. Daarom zijn we afgelopen weekend de straat op gegaan. We hebben heel veel mensen gesproken die bewondering hebben voor een collega, familielid of buur die zich inzetten. Flink wat helden dus!

Maar er zijn er vast meer. Dus als je iemand kent, meld hem of haar aan. We verzamelen de helden van Geldrop-Mierlo via deze site: geldropmierlo.pvda.nl

Op 4 maart ga ik samen met anderen op bezoek bij de helden om ze in het zonnetje te zetten. Dat hebben ze verdiend, want ze zorgen voor een open, eerlijk en tolerant Nederland waar mensen klaar staan voor elkaar. Zo komen we samen vooruit!

Richard van de Burgt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *