Rozen, zon en een goede vibe op Valentijnsdag

Rozen, zon en een goede vibe op Valentijnsdag

Deze Valentijnsdag was een mooie dag, om meerdere redenen. De zon liet zich van haar beste kant zien en mensen waren vrolijk. Dan zie je pas hoe mooi de wereld is. De grauwe deken die al maanden over ons land hangt viel van ons allen af. En dan valt het op; mensen lachen weer en hebben zin in de toekomst. We genieten van de mooie dingen om ons heen en van elkaar. Uiteindelijk moeten we er samen wat goeds van maken.

Een fantastisch moment voor Valentijnsdag. En daar horen natuurlijk rozen bij. Dan staat ons als PvdA’ers een taak te doen. Op het einde van de middag ben ik naar Tilburg gegaan en heb ik samen met een grote groep enthousiaste partijgenoten honderden rozen uitgedeeld.

De reacties op straat waren hartverwarmend. Mensen waren open en praatten over hun zorgen, maar zeker ook de goede punten in ons land. Dat er sinds jaren weer een stabiele regering is, dat de economie harder groeit dan in bijvoorbeeld Duitsland. Mensen vinden weer een baan en huizen zijn weer verkoopbaar. Sommigen lieten blijken genoeg te hebben van het roepen en de bangmakerij in de politiek en op TV. “Het fatsoen moet terug komen in de politiek en de maatschappij”. Anderen deden een beroep op onze partij; “zorg ervoor dat Nederland zich niet afsluit van de rest van de wereld, zoals dat nu in Amerika gebeurt”.

Het kriebelt in Nederland, mensen hebben weer de vlinders in hun buik. Love is in the air. Laten we die goede vibe vasthouden. Dat werk inspirerent en brengt het beste in ons naar boven. Laten we positief zijn en samen de schouders zetten onder een samenleving waarin we ook sámen gelukkig zijn. Alleen samen kunnen we elke uitdaging aan en de zorgen in ons land wegnemen.

Valentijn zegt het, de PvdA zegt het: Samen vooruit! Stem 15 maart PvdA voor een beter Nederland.

Richard van de Burgt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *